Högst kvallité på svensk IPTV

Kom igång med IPTV i din Smart TV

Detta gäller främst för Samsung och LG, om du inte hittar appen "Smart iptv" i din TV så titta längre ner på denna sida för vidare instruktioner.

→ Börja på din Smart TV
1. Gå till din TV’s App Store
2. Sök efter programmet "Smart IPTV"
3. När du har laddat ner Smart IPTV programmet så starta det, där får du något som heter Mac adress
Den kan t.ex. se ut så här: 11:aa:bb:cc:dd:00
Ser du inte mac adressen så klicka på röd färg på fjärrkontrollen så kommer du till settings, där står den ocskå.

4. Anteckna den mac adressen! Det är identiteten på din TV.

→ Gå nu till din dator
5. Gå till denna sida: http://siptv.eu/mylist/ 
6. Längst ner i fältet DELETE PLAYLIST skriver du in din MAC Adress och trycker på DELETE
Detta är en säkerhetsåtgärd som alltid ska genomföras
7. Ovanför delete fältet och under rubriken "Upload local IPTV playlist.." skriver du på nytt in din Mac adress 
8. Klistra in URL adressen du har fått av oss i fältet "URL"
OBS! Om du inte har fått länken av oss måste du anmäla ditt intresse längst ner på startsidan för att köpa abonnemang eller prova gratis under 24 timmar. URL adressen är ditt personliga abonnemang som du själv äger.
9. Ändra inga andra inställningar på sidan utan klicka enbart på "SEND" 

→ Nu är kanalerna live!
Starta om appen genom att klicka på siffran 0 på din fjärrkontroll.
När du kommer in första gången i appen så slumpas du in på en kanal, klicka då på blå knapp på fjärrkontrollen för att sortera till kategorier efter länder och filmer. Du har listor som heter VOD ENGLISH eller 3D eller VOD SERIES osv.. Detta är dina filmer (Video on demand). Här kan du spola fram och pausa hur du vill.  

VIKTIGT
Tänk på att Smart IPTV är ett betalprogram som kostar ca 60 kr. Den är gratis i 7 dagar och när din provperiod gått ut så måste du köpa programmet. Det gör du här: http://siptv.eu/activation/ 

Efter du köpt programmet så kommer din playlist nollställas så du måste följa steg 5-10 ovan en gång till. SmartIPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app. Då får du vända dig till info@siptv.eu om du har några problem. Köpet av appen har inte heller något med oss att göra, så maila oss inte frågor ang. dess betalning till oss.

Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi, vi rekommenderar alltid sladdanslutet internet. Om du fortfarande har problem så prova ansluta med hjälp av mobilnätet i din telefon, fungerar det då kan du vet du att din router hindrar anslutningen till kanalerna.

Om du har en Smart TV med andriod plattform

Om du inte hittar appen "Smart IPTV" i din TV har du förmodligen en TV med andriod plattform.
Följ då dessa anvisningar.

 

→ På din TV
1. Sök efter "GSE Smart IPTV " i din TV.
2. Installera och starta appen.
3. Öppna inställningsmenyn och klicka på "Remote Playlist".
4. Klicka på '+' knappen och välj 'Add M3U URL' alternativet.
5. Ange ett namn i fältet "Playlist name" (Exempel: Min TV)
6. Rensa all befintlig data och alla mellanslag ur fältet Playlist Link och ange din unika URL adress.
(Ditt personliga abonnemang) 
OBS! Om du inte har fått länken av oss måste du anmäla ditt intresse längst ner på startsidan för att köpa abonnemang eller prova gratis under 24 timmar. URL adressen är ditt personliga abonnemang som du själv äger.
7. Klicka på "Lägg till" -knappen.
8. Du kan nu klicka på "Min TV" för att börja titta.


Tips! De flesta TV aparater har en remote app som stödjer din TV. Om du styr din TV genom en remote app så kan du enkelt klistra och kopiera in URL länken. Annars behöver du skriva in den manuellt.

VIKTIGT
Tänk på att GSE Smart IPTV appen laddas ner gratis men medför mycket reklam. För att använda appen utan reklam behöver man köpa appen under menyn - längst ner - "inköp". Vi rekommenderar att köpa appen för att det ska fungera smidigt. 
GSE Smart IPTV appen har ingenting med oss att göra, vi ansvarar inte för dess funktionalitet och vi har ingen support för denna app.

Om du får problem med sega eller hackande kanaler beror de i 99% av fallen på wifi. Försök att inte köra på wifi, vi rekommenderar alltid sladdanslutet internet. Om du fortfarande har problem så prova ansluta med hjälp av mobilnätet i din telefon, fungerar det då vet du att din router hindrar anslutningen till kanalerna.